Pages

Wednesday, January 2, 2013

Happy Endings S03E07 Ho-Ho-Ho

Happy Endings спада към клоннингите на Friends, които се нароиха да запълнят вакуума след края на легендарното шоу и експлоатират популярната формула "Живота на група приятели в голям град."

Happy Endings успя да се наложи и вече успешно бичи трети сезон, за разлика от Friends With Benefits, който стартира едновременно с Happy Endings и издържа само един сезон и при силна конкуренция от How I Met Your Mother.

Накратко - шестима приятели и техния живот в Чикаго. Героите са около 30 годишни и до един чудаци (the control freak, вечната романтичка, the slacker...) Имаме смесена двойка (чернокож и бяла) и един гей. Присъствието на гей персонаж в сериал, чието действие се развива в Чикаго май вече е задължително, Shameless има няколко, Chicago Fire има знойна лезбийка парамедик,единственото изключение е The League

На моменти изглеждат като карикатури и поведението им граничи с абсурдно, но все по-често се усещам, че лично познавам такива типажи и съм попадал в подобни ситуации. Мисля и че в това е чара на Happy Endings.

Това и Eliza Coupe и нейните великолепни крака. И тук, както и в последните сезони на Scrubs, Eliza Coupe играе тотален head case. 
Happy Endings има и можеби най-яките opening credits!



Седмият епизод от третия сезон на сериала беше посветен на Коледа. В него героите обявяват лека война на празника, но не от типа на War on Xmas на Бил О'Райли. Епизодът ме накара да се замисля за коледите, когато съм бил далеч и не съм имал възможност да празнувам със семейството си. Да, Коледа е семеен празник и всяка година изтрещяваме от притеснение дали ще се доберем на време и успешно до семействата си. НО...Коледата сред близки приятели също си има чар и готина атмосфера.

Oh, and then there was that:


Честита нова година!

No comments:

Post a Comment