Pages

Tuesday, January 15, 2013

Hank Moody is Back!


Californication и Hank Moody се завърнаха за шести сезон. След 4 страхотни сезона, продуцентите ни сервираха един изнасилен 5ти сезон бъкан с плитки герои и лайт мотив "Karma is biatch, Hank!". Мисля, че разочарованието от последния сезон кара всички фенове на сериала да са леко скептични и предпазливи в оценките си на първия епизод от този сезон и обясняват липсата на радостните писъци във Facebook и Twitter, че Hack is back!

Първият епизод започна доста предпазливо. Съдейки по сцените със сънищата, явно и продуцентите се опитват да преоткрият и съживят автентичния Хенк, който всички ние харесвахме. 

От друга страна имаме залитане по вече изтърканата схема "Ненормалник актьор/музикант/ друго иска да наеме Хенк!". Нищо чудно и че на Хенк му се драйфа от такива.

Обаче...първият епизод дава и заявка да е супер автнетичен и сериозен като съдържание. Коментарът на плешивия гном Рънкъл за пристратстеността му към порното и постъпването на Хенк в клиника за алкохолици, ме карат да мисля, че този сезон ще черпи обилно от личния опит на Дейвид Духовни с пристрастеност и терапия. Това би било чудесно на фона на предходния сеозн, който беше доста бозав и яко изсмукан от пръстите.

One last thing...Беки продължава да говори като свръхкомплициран пубер. Време е малко да порастне.

So, welcome back, Hank!

No comments:

Post a Comment