Pages

Wednesday, December 19, 2012

How I Met Your Mother


Снощи гледах последния епизод от 8ми сезон на сериала. Гледах го по инерция. Вече не ми пука за кого се жени Тед Моусби и подозирам, че не съм единствен. Всички щчхме да сме доволни ако шоуто беше приключило още преди сезона и ни бяха спестили 30 епизода мисловна диария.

Някога шоуто успяваше да улови и пресъздаден, на моменти доста карикатурно, стремежите и проблемите на младото градско население - лични връзки, приятелски взаимоотношения, кариери, мечти...

За съжаление, този дух вече липсва и май е почти безвъзвратно изгубен. В някои епизоди получаваме мимолетни появи (градската баскетболна лига за адвокати - място и възможности за разширяване на социалните контакти), които само ни напомнят, колко много западна сериала.

В момента имам усещането, че сценаристите на шоуто са били подложени на масова психоза/промиване на мозъците или са получили групова мозъчна травма и се надпреварват да притоплят различни вариации на любовния триъгълник Тед-Робин-Барни. 

Маршал и Лили са тотално маргинализирани. Всички имаме приятели с малки деца, които са принудени в един момент просто свеждат социалния си/купонджийски живот до минимум, но не виждам смисъл да гледам разревани и видиоетени Маршал и Лили във всеки епизод.

Изтърпяхме и Барни с fat chick!!! А да и един епизод с кученце :X

Снощи тайно се надявах сценаристите на шоута да сложат точка...но не би. Очаква ни поне още един сезон на провалени сватби, поредното любовно фиаско на комбината Тед-Робин-Барни, мрънкащи Лили и Маршал...

Единственият верен на себе си остана Ранджйид! И циците на Лили, които не бяхме виждали от доста време и ми бяха залипсвали.

No comments:

Post a Comment