Pages

Friday, May 17, 2013

Legit

"Legit" is legit!
Fox са решили да запълнят дупката, която остана след излизането на Louis CK в почивка, с друг комедиант - австралиеца Jim Jefferies.

Джим пренася stand up персоната си в сериала - арогантен, циничен, not giving a fuck. На пръв поглед нищо ново под слънцето, поредният хейтър на малкия екран. НО!

Под грубостите и цинизма, Legit разкрива историята на един мъж, който осъзнава, че е време да порастне. Джим взима решението сам, след като явно години наред не му се е налагало да му пука за каквото и да е било. Има успешна кариера, пари, жени...Няма катаклизми, няма отварящ очите момент, просто се случва някак естествено и Джим прегръща момента и отговорностите.

Готиното е, че Джим успява да направи този преход и без да прави компромиси със себе си, поведението и възгледите си. Големият и отговорен човек сякаш винаги е били вътре в него, просто е нямало нужда да се вади на показ.

Паралелно с хейта и класическите fart jokes, Джим налага и темата за живота на инвалидите и хората, които се грижат за тях - роднини и приятели. Темата е представена без никакви табута, къде за комичен ефект, къде за да образова масите.

Епизодите са кратки и при липсата на други читави комедии в момента,го препоръчвам силно. Все пак сте предупредени за висока доза gross effect & цинизъм.

No comments:

Post a Comment