Pages

Saturday, March 2, 2013

Hart of Dixie


“Hart of Dixie” е симпатично сериалче. Мартин твърди, че дори краката на Рейчъл Билсън не го спасяват, но аз смятам, че е доста приятно - леко и секси без да е малоумно. Мисля и че си  струва дори само заради долната сцена с Крес Уилямс (в дясно на снимката).   


Д-р Харт (Билсън) иска да става хирург, но шефът й в Ню Йорк твърди, че й липсва отношение към пациентите и препоръчва да изкара поне 2 години като GP. Така Харт приема покана (която оказва се е от истинския й баща) да отиде в малко градче на юг. Още слизайки от автобуса, естествено, среща златното момче на града и някъде към 15мин на първа серия се досещате, че ще има врътка около тях. Това по-тъпо нямаше как да ви го разкажа, но факт - това е основата на плота.

Въпреки привидно плоския плот обаче, сериалът е доста ок. Няма да поумнеете от него, нито да осмислите живота си,  но пък ако ви се глада нещо леко с хубаво чувства за хумор - do it!


Иначе Рейчъл Билсън е секси и умна актриса също с чувство за хумор. Винаги съм я харесвала повече от Миша Бартън. Стайлингът на сериала е доста готин, въпреки някак да не вярвам хората да се обличат така в Алабама. Билсън през цялото време е качена на едни безумни токове и платформи. Действието се развива в много малък град, а тя върви пеш през гората до работа на платформи?!? Give me a break!

“Hart of Dixie” е близо до края на втория си сезон, тъкмо идеално време да дръпнете и гледате първи.

No comments:

Post a Comment