Pages

Sunday, March 10, 2013

Adam



Мисля, че имам кръш по Адам.

Адам със сигурност е най-развилият се през двата сезона персонаж, с изключение на Шошана. Всички останали сякаш си стоят на едно ниво емоционално. Включително Чарли, който е малко по-малко жалък напоследък, но все пак. 

През по-голямата част от първи сезон и аз като повечето хора, бях силно отвратена от Адам- ужасно луд, доста странен, до степен на кинки. И така до "Weirdos Need Girlfriends Too", когато изведнъж той се превърна в един от най-милите персонажи.





Във втори сезон Адам отново стана психо преследвайки Хана, пейки песни за нея, появявайки се в апартамента й през нощта. И така до "It's back" където на АА (Alcoholics Anonymous) чухме неговата версия за Хана, след което го видяхме на нормална среща с (за сега поне) нормално момиче и отново изкараха милата, нормална страна на Адам. Много мразя думата "нормален" м/у другото.


По същия начин се развиват и секс сцените с него - кинки до степен на унизителни за Хана в началото, до доста приятен секс между гаджета в същния епизод. Интересно ми е да видя секс с Адам в бъдеще. Имам силни подозрения, че ще няма да има нищо weird, защото според мен до голяма степен това идваше и от комбинацията с Хана - сексът винаги е комбинация.

Ок, Адам е леко луд и вероятно всички си мислим, че никога не бихме излизали с него. Обаче, ако сложим ръка на сърцето и погледнем назад, ще видим че в периода 20-26 повечето сме излизали поне с един хахо. Някои и след това. 



Имам кръш по Адам, което до голяма степен ще рече, че всъщност имам кръш повече по Адам Драйвър - актьора в ролята. Адам Драйвър е секси. Точка. И няма нужда да харесвам героя му или дори самия него, за да го призная.

Драйвър е мой набор, зодия Скорпион, което някои биха казали, че обяснява сексапила му. Роден в малко градче, след 9/11 се записва в армията и става морски пехотинец, но поради травма така и не заминава за Ирак. Завършил е Джилиард. 

Стига толкова, обещавам да спра да пиша за "Girls" за известно време. 

PS: Благодарности на HBO България за първите 3 снимки в поста. 

No comments:

Post a Comment